Den här kursen passar dig som har arbetat med mig tidigare med exempelvis Chubbuck-tekniken och som nu vill fördjupa dina kunskaper. 

Med grunden i Stanislavskij, hjärtat i Chubbuck-tekniken och med starka influenser från andra skådespelartekniker så som Uta Hagen- och Meisnertekniken, Michael Chekhov samt Method Acting arbetar vi fram ett modernt och nyskapande skådespeleri för 2010-talet.

Förutom att gräva djupare i det inre arbetet och hitta det komplexa och mångtydiga i dig, så lägger vi mycket fokus på det spel – ”the game”- som varje scen är. 

Under kursen fördjupar vi också arbetet med olika tekniker för att komma i kontakt med det som pågår i ditt inre för att genuint kunna gestalta starka känslor som till exempel rädsla och sorg. Vi utforskar också vidare känslan av att vara exempelvis förälskade, föräldrar, barn, syskon eller barndomskamrater – allt i relation till en skådespelarkollega som vi just har träffat.

I den här kursen tar vi oss an till exempel svenskt och nordiskt material, klassiska teatertexter eller någon annan utmaning som passar just dig och främjar din utveckling som skådespelare och människa.

Senast tre veckor innan kursstart kommer du att tilldelas en scen från en film eller en pjäs samt en scenpartner. Förbered scenen med din scenpartner, genom att träffas och repetera live eller via exempelvis Skype, så att ni kan göra scenen redan första dagen. 

Arbetsspråk på kursen är svenska och engelska, men den går också bra att arbeta på norska eller danska.

 

PLATS
ABF-huset, Lassarettsvägen 11, 311 37 Falkenberg.

 

TID:
15-19 juli 2019,  9.00 -17.00 alla dagar. Eget arbete och arbete tillsammans med din scenpartner på kvällarna 15-18 juli.

 

ANSÖKAN OCH KOSTNAD
Kostnad: 3.900 kr (3.120 + 25 % moms).

Om du inte tidigare har lämnat showreel/CV+foto så kommer vi att be dig göra det. Du får besked om du har en plats på kursen inom två veckor.

Ett tips är att boka boende i så god tid som möjligt eftersom staden lockar många turister i juli månad. Vi har därför gjort i ordning en lista till alla kursdeltagare med boendealternativ i olika prisklasser.

OBS! Den här kursen är fullbokad för 2019. Ansök här nedan om du vill stå på väntelistan.

 

 

BOKNINGSVILLKOR

Klicka här för fullständiga bokningsvillkor

 

För mer info kontakta kursvärden: joel@elisabetsevholt.com

 

The key is inside you – together we will find it.

Ansök

Acceptera policy