Det här är en helgkurs för dig som tidigare har varit med på någon Chubbuck -workshop. Den här gången kommer vi att gå djupare in i teknikens 12 steg och utveckla arbetet med övningar och förberedelser inför arbete på scen och inför kameran.

 

  • Du kommer att få mer kunskaper om det komplexa spelet som vi människor spelar.
  • Du hittar vilka dina drivkrafter är och hur du vinner i scenen – även i ditt arbete som skådespelare.
  • Du får verktyg för att öppna upp dig mer inför dina medskådespelare och inför publiken.
  • Du får nya insikter om dig själv som skådespelare och människa.
PÅ WORKSHOPEN
Den första dagen gör vi alla scenerna i masterclass-form och arbetar med teknikens 12 byggstenar. På kvällen efter det repeterar ni er scen enligt de uppgifter och insikter ni fått under dagens arbete. Den andra dagen gör vi scenerna igen och nu får vi uppleva resultatet av det intensiva arbetet med scenen och Chubbuck- tekniken.Den här dagen avslutas med en frågestund.
FÖRBEREDELSER
Ett par veckor innan workshopen får du en scen ur en film, TV-serie eller teaterpjäs och en scenpartner. Scenen är skräddarsydd för dig för att du ska ta nästa kliv i din utveckling som skådespelare och människa. Du och din scenpartner repeterar minst två gånger tillsammans inför workshopen och du gör dina individuella förberedelser enligt teknikens 12 steg.
PLATS
Teaterverket, Drottninggatan 71, Stockholm.
TID
13-14 oktober 2018. 9.00-17.30 båda dagarna. Repetitioner på kvällen 13 oktober med din scenpartner.
ANSÖKAN OCH KOSTNAD
Kostnad: 3.200 kr (2.200 kr om du är medlem i Teaterverket).
Ansök med showreel/CV+ foto. Ange när du söker om du är medlem i Teaterverket. För att få rabatten behöver du vara medlem i Teaterverket vid tidpunkten för din ansökan till workshopen, medlemskap får inte tecknas i efterhand. För info om medlemskap se www.teaterverket.se

BOKNINGSVILLKOR
Klicka här för fullständiga bokningsvillkor

 

OBSERVERA WORKSHOPEN
Om du är skådespelare, regissör eller manusförfattare är du välkommen att observera workshopen. Skriv till: elisabet@elisabetsevholt.com berätta lite om varför du vill observera. Pris: 900 kr.
Om du vill ha mer information om workshopen kontakta: moa@elisabetsevholt.com

Ansök

Acceptera policy