Den här kursen passar bra för dig som tidigare har arbetat med mig med exempelvis Chubbuck-tekniken, och som nu vill fördjupa dina kunskaper. 

Med grunden i Stanislavskij och med starka influenser från senare tids skådespelartekniker så som Chubbuck-, Uta Hagen- och Meisnertekniken samt Method Acting arbetar vi under fem dagar fram ett modernt och nyskapande skådespeleri för 2010-talet.

På den här kursen lägger vi mycket fokus på – ”the game” – det spel som varje scen är. 

Vi fördjupar också arbetet med olika sätt att komma i kontakt med det som pågår i ditt inre. Vi skriver, snurrar, delar för att hitta det komplexa spelet av makt och maktlöshet, drömmen om gemenskap och rädsla för ensamhet, om hopp och förtvivlan, liv och död som är att vara människa.

I den här kursen tar vi oss gärna an svenskt och nordiskt material, klassiska teatertexter eller någon annan utmaning som passar just dig och befrämjar din utveckling som skådespelare och människa.

Senast tre veckor innan kursstart kommer du att tilldelas en scen från en film eller en pjäs samt en scenpartner. Förbered scenen med din scenpartner, genom att träffas och repetera irl eller online, så att ni kan göra scenen redan första dagen. 

Arbetsspråket på kursen är svenska, men den går också bra att arbeta på norska eller danska.

Ett tips är att boka boende i så god tid som möjligt eftersom staden lockar många turister i juli månad. Vi har därför gjort i ordning en lista till alla kursdeltagare med boendealternativ i olika prisklasser:
Accomodation in Falkenberg

 

Tid och plats
12-16 juli 2021  9.00-17.00 varje dag.
Studieförbundet Vuxenskolan, Möllegatan 11, 311 34 Falkenberg

 

Kostnad
4.300 kr (3.440 kr + 25 %moms).

 

Ansökan
Ansökan sker i formuläret nedan.
Sista ansökningsdag 11 januari. Några dagar efter det får du besked om du har en plats på kursen.

Klicka här för fullständiga bokningsvillkor

Kursen görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

För mer info kontakta : joel@elisabetsevholt.com

 

 

The key is inside you – together we will find it

Ansök

Acceptera policy