Den här kursen passar dig som har arbetat med mig tidigare med exempelvis Chubbuck-tekniken och som nu vill fördjupa dina kunskaper. 

Med grunden i Stanislavskij, hjärtat i Chubbuck-tekniken och med starka influenser från andra skådespelartekniker så som Uta Hagen- och Meisnertekniken, Michael Chekhov samt Method Acting arbetar vi fram ett modernt och nyskapande skådespeleri för 2010-talet.

Förutom att gräva djupare i det inre arbetet och hitta det komplexa och mångtydiga i dig, så lägger vi mycket fokus på det spel – ”the game”- som varje scen är. 

Under kursen fördjupar vi också arbetet med olika tekniker för att komma i kontakt med det som pågår i ditt inre för att genuint kunna gestalta starka känslor som till exempel rädsla och sorg. Vi utforskar också vidare känslan av att vara exempelvis förälskade, föräldrar, barn, syskon eller barndomskamrater – allt i relation till en skådespelarkollega som vi just har träffat.

I den här kursen tar vi oss an till exempel svenskt och nordiskt material, klassiska teatertexter eller någon annan utmaning som passar just dig och främjar din utveckling som skådespelare och människa.

Här kan du läsa lite mer om kursen: Summer Courses in Falkenberg

Senast tre veckor innan kursstart kommer du att tilldelas en scen från en film eller en pjäs samt en scenpartner. Förbered scenen med din scenpartner, genom att träffas och repetera live eller via exempelvis Skype, så att ni kan göra scenen redan första dagen. 

Arbetsspråk på kursen är svenska och engelska, men den går också bra att arbeta på norska eller danska.

 

TID OCH PLATS:

Tid: 13-17  juli 2020,  9.00 -17.00 alla dagar. Eget arbete och arbete tillsammans med din scenpartner på kvällarna 15-18 juli.

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Möllegatan 11, 311 34 Falkenberg.

 

ANSÖKAN OCH KOSTNAD

Kostnad: 4.300 kr (3.440 + 25 % moms).

Du kan ansöka i kontaktformuläret nedan. Om det var länge sedan du var med på en kurs så kommer vi att be dig att skicka ett uppdaterat CV.

Vi har ett begränsat antal platser på den här kursen och många sökande, så den här gången har vi en sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 11 januari 2020. Några dagar efter det får du besked om du har fått en plats på kursen.

Accommodation in Falkenberg

 

Klicka här för fullständiga bokningsvillkor

 

Här kan du får mer information om kursen

The key is inside you – together we will find it

 

 

Ansök

Acceptera policy